Bijdragen en tips

Dit is de eerste fase voor IT FRYSKE PARADYSKE© : de mee-denkperiode voor iedereen, (eigen)belang of geen belang. Er is heel veel nodig om dit complexe concept (of zelfs een eerste deel ervan) te kunnen realiseren.

Dit concept, de uitwerking en realisatie is er een van GEDEELDE IDEEËN, gekoppelde belangen en vereende krachten: een project VAN ONDEREN-OP voor consuMENSEN. Voor deze alternatieve project-ontwikkeling is er eerst DENKWERK nodig, organisatie en samen-werking. Voor dit BURGER-INITIATIEF kan iedereen wel iets doen en dát is ook de bedoeling. ONDERSTEUNING, DRAAGKRACHT in SAMEN-SPEL is nodig voor dit project VOOR en DOOR de VOL-LEDIGE GEMEENSCHAP, bestuurders en mondige, kreatieve burgers..
Hiervoor geldt het motto: ALLE HANDS AAN DEK, de mouwen opgestroopt, de zeilen gehesen, recht door zee, met een goede lading op strakke koers, (zee)beren uit de weg………

-> Hierbij ben je van harte uitgenodigd om mee te denken, constructieve bijdragen te leveren aan het concept DREAMSKIP-FRIESLAND: voor iets moois voor jezelf, voor jullie kinderen en kleinkinderen….en voor alle anderen. Dit is je drempelvrije meedenk-kans: een uitdaging. Iets waar jij NU aan kunt gaan werken. En MET ELKAAR lukt het vast om dit paradijsje te maken en om er daarna volop van te kunnen genieten.

BLIJSLUITER delen

Kun je een passender naam bedenken? Stuur maar in. Heb je kennis van beplanting met bomen, heesters? Heb je ideeën over wat er zoal verder nodig is om een nu nog kaal-schraal weidegebied te her-scheppen in IT FRYSKE PARADYSKE? Ja, NATUURLIJK.
Misschien wordt het: DIT PROJECT IS MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR ………..

Verzoek: kijk es om je heen, misschien kom je op vakantie elders iets moois op dit gebied tegen. Geef een tip door.

Welk steentje draag jij bij aan de toekomst?
Neem eens contact op. Want DIT DRACHTEN kun je echt WEL mee-maken.

Ideeën van jou en anderen

En dan, over een poosje: “Oant sjen, leafste, oant moarn yn it Fryske Paradyske”

F.de J te U: ‘Als het zover is, zou ik graag enkele picknicknissen reserveren voor ons personeels-uitje in juni”.
J.de Wit Drachten: Een goed idee zou zijn een ROOFVOGELSHOW op geschikte momenten.
H.de Wit Sneek: Uniek, zo’n creatieve samen-werking voor een groter doel: de toeristische aantrekkelijkheid van Friesland. It Fryske Paradyske zal het visitekaartje voor de regio worden. Dát Drachten, daar wil ik WELZIJN ©

Mijn opbouwtip:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s